Nuffnang ads

Tuesday, 1 October 2013

Melilea

salam,

Hari ni nk share, healthy product yang saya br je malam tadi dekat AEON Seremban.
lately ni badan semakin bam-bam.. same la saya n en hubby....
makan jer ape yang teragak...(rase2 blog saye bnyk entry pasal makanan) tapi disebabkan ramai yg menegur badan semakin besar...
so decide yang try turunkan berat badan.. dalam mase yang same dapat detoxed ....
buang semua toksin2 yang dah berkurun dalam usus tu.... banyak sgt product kurus yang x tentu lagi selamat.... kitorg xnk la simply makan ubat kurus end up nnt buah pinggang rosak la... mcm2 penyakit yang datang...kurus mmg kurus tp x sihat.... biar belanje lebih sikit tapi sihat n selamat.
*ubat kurus yang dapat menurunkan berat badan secara drastic dalam mase sekejab biasenyer mengandungi bahan yang merbahaya... fikir2kan la yer...
my bro yang suggestkan makan melilea yang dijamin selamat dari segala bahan berbahaya dah penting HALAL....

saya beli package ni terus jadi ahli FOC (total package RM 224.80)

best product... harga bukan ahli RM 198.. if ahli RM 168

harga soya ni RM 15.90 (mengenyangkan same mcm ESP)
shaker.... free
saya n husband akan trend kan perkembangkan kitorg lepas makan melilea....
if bagus boleh u'olls makan jugak.. same2 la kita jaga kesihatan...

start 1 October 2013 (kitorg x la diet sampai x makan nasi)...
makan mcm biase just tambah melilea dalam pemakanan harian... actually untuk kesan yg lebih baik n cepat kena diet n kurangkan makan nasi+daging+ayam n makanan yg bergoreng...lagi bagus if puase....
kena minum 3x sehari... rase mcm x sempat... kitorg decide nak minum 2x je sehari pagi n malam.
cara bancuhan :
1 sudu organic botanical powder + 2 sudu organic soya drink + 2 sudu apple orchard.


berat semasa : 
(me) 89Kg (46 inch Ukuran lilitan perut) mcm mengandung 8 bulan....
 (En.Hubby) : 117kg (49.4 inch ukuran lilitan perut)

can't wait to weigh again next week

warna-warni saedah


2 comments:

Ainim Suju said...

semoga berjaya. all the best

saedah syakir said...

insyallah.....tqvm