Nuffnang ads

Monday, 10 March 2014

Rumah Kami Syurga Kami

salam,

syukur alhamdulillah... akhirnya penantian selama 2 tahun berbaloi.
rumah pertama kami telah pun siap.... last week teman en.hubby amik kunci...
rase x sabar n excited sgt2 nak duduk rumah sendiri...
walaupun rumah ktorg kecil tapi cukup memadai untuk kami bertiga....
weekend hari tu spend mase untuk kemas2 rumah.. bersihkan ape yang patut....
api n air dah ada... tunggu pasang grill n buat renovation sikit kat bahagian dapur....
lepas ni akan buat entry pasal rumah la pulak yer...

jom lihat rumah kami....

 inilah rumah kami.... 
rumah kami ni 1 tingkat 1/2. tingkat atas ade bilik saya n ruang kecil untuk rehat2


* next entry pasal deco-deco la pulak yer....

warna-warni saedah

2 comments:

Belinda Adzmi Ibu Ilhamny said...

seronoknya dpt rumah baru,cute, ada laman lak tu.. lnda dok umah burung merpati, xde laman, leceh.. hehehe

saedah syakir said...

laman pun sikit je kat depan rumah