Nuffnang ads

Wednesday, 20 February 2013

Travelling Sales

salam,

tadi saya saje2 mengatal jari2 ni tengok package percutian...
bukan nk bercuti... saje jer nk survey... mane tau ade yang murah..
mayflower (travelling agency) akan buat sale.....
tarikh : 15-17 March 2013....


mayflower ni terkenal sbb dia one of travelling agency yg provide low price...
if price yang biase pun reasonable.... sale mesti lagi murah...
so don't forget to save the date....
boleh g honeymoon lagi... kalau btl2 murah


warna-warni saedah

4 comments:

Aei Amrun said...

menarik!!..tarikh pon best tu...sesuai sgt wat sambut besday nnt.. :)

Banyakkan Susu Ibu !!!

saedah syakir said...

lagi best kalau org tersyg yg bookingkan buat surprise.... bestnyer sambut birthday sambil g jalan2

Ainim Suju said...

seronoknya kalo dpt pergi bercuti..tp memang xdapatlah jawabnya sebab awal tahun banyak sgt keje

saedah syakir said...

rasenyer tarikh tu dia buat sale murah untuk ke certain location... tapi boleh pilih tarikh lain utk g cuti